ONS TEAM   
Afbeelding invoegen 

  
 
Afbeelding invoegen 
 
Afbeelding invoegen 

  

 
 

 
 

 
  
 
 
 

HECHTE GROEP
Met ons vieren zijn we een hechte groep vrienden die elkaar volledig kunnen vertrouwen, op elkaars hulp kunnen bouwen en altijd voor elkaar klaar staan. Door deze unieke onbaatzuchtige vriendschap kunnen wij garant staan voor een ieder die onze hulp vraagt.
 
Alle vier zijn wij Energetisch-therapeut en energie-werk is onze expertise. Naast het werk voor Energetisch-management zetten wij ons in op verschillende vlakken. Wij werken nauw samen, staan altijd met elkaar in contact en indien nodig nemen wij elkaar waar.
 
SAMENWERKING
Onze jaren lange ervaringen, inzichten, kennis en krachten hebben wij gebundeld en dit maakt ons als team sterk. Met onze Gidsen stellen wij ons beschikbaar om de mens en de aarde op energetisch niveau te helpen. Wij hebben onze tool verder ontwikkeld, uitgekristalliseerd en met succes in kunnen zetten.
 
PERSOONLIJKE EIGENSCHAPPEN
Onze motivatie en stijl zijn voor een deel overlappend en voor een andere deel verschillend. Op energetisch gebied, onze gemeenschappelijke expertise, zijn we vakbekwaam, leergierig, enthousiast en gedreven. We zijn geÔnteresseerd en onderzoekend, helpen bij en ondersteunen mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Optimistisch, met beide benen op de grond, stralen we plezier uit in ons werk om zo een schakel te zijn in jouw ontwikkeling en leven.
 
MISSIE
Ons streven: terug in eigen kracht! Wij zorgen dat jouw energie zuiver wordt. Alles voor een zo vitaal mogelijk leven dat resoneert met de Kosmische Energie. Alles is energie, alles is een en alles is mogelijk.
 
 
Wij respecteren anderen en de verschillende vormen/technieken om energieŽn te neutraliseren en te harmoniseren. Ons uitgangspunt is dat jij geholpen wordt en aan Jou de keuze.
Marcel Exel: Energetisch-therapeut, Shambhala Eenheid-master, Pure Analyzing & Paragnost 
 
Joan Tjioe: Energetisch-therapeut, Shambhala Eenheid-master, Shambhala MDH-master, Usui Reiki-master, Jassentechniek®-therapeut, Therapeut Jassentechniek® Healing, Lerares Jassentechniek® Healing, Soul Body Fusion® Practitioner, HBO Basis Medische Kennis, Pure Analyzing, Dierencommunicatie, NLP Practitioner® & Masterclass Akashakronieken Lezen
 
Caroline Weijland: Energetisch-therapeut, Usui Reiki, Shambhala Eenheid-master, Shambhala MDH-master, Pure Analyzing, Dierencommunicatie & Masterclass Akashakronieken Lezen
 
Marian Huisman: Energetisch-therapeut, Shambhala Eenheid-master, Pure Analyzing, Dierencommunicatie, Lemuria-healing, Windcirkel Healing & Masterclass Akashakronieken Lezen
 
@ 'Like' je onze FB-pagina? Alvast dank!