DE VERSCHILLEN

UNIVERSELE EENHEID                                    SHAMBHALA MDH

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nivo I UNIVERSELE EENHEID heeft alle basistechnieken van Shambhala MDH. Universele Eenheid is krachtiger dan de SMDH. Het is nu geen cursus van 2,5-3 uur, maar een dagopleiding van 5 uur per Nivo. Je krijgt van te voren de manual en de video’s toegestuurd met de bedoeling om al het materiaal van te voren te bestuderen. De verantwoordelijkheid ligt niet meer alleen bij de Master, ook jouw aandeel is belangrijk. Het is nu gericht werken aan je ego en de 5 verschillen van bewustzijnsniveaus. Bij deze afstemming krijg je een van de specifieke U. Eenheid symbolen, het Divine Healing symbool geďntegreerd. We behandelen de verschillen in de 5 bewustzijnsniveau's. Je krijgt extra informatie over de 'geschiedenis', zodat je de evolutiesprong van de mens beter kunt begrijpen. De samensmelting van de elektrische (mannelijke) en magnetische (vrouwelijke) energie worden binnen in jezelf geactiveerd. In dit niveau geef ik je uitleg, hoe je je eigen chakrasysteem kunt reinigen en in balans brengen. Ook de afstemmingen zijn veranderd en niet te vergelijken met de initiaties van de SMDH. Er wordt meer gewerkt vanuit intuďtie, vanuit je hart in combinatie met transformaties en creaties.
Reiki als basis is niet verplicht. Kennis hebben over het werken met Universele Energie is aan te raden.

__________________________________________________

Nivo 2 Universele Eenheid borduurt verder op de basis van Nivo 2 van SMDH. Het is krachtiger en het is ook een dagopleiding van 5 uur. Ook de chakra’s reinigen en in balans brengen krijgt van mij de aandacht. Dit Nivo geeft jou de mogelijkheid om op afstand mentale helende energie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Extra in deze afstemming is de sprong die we evolutionair maken door de Goddess energie haar gelijkwaardige rol te laten vertolken.

In eerste instantie binnen in onszelf waardoor het resultaat boekt en daarna ook buiten onszelf en dat uiteraard wereldwijd. Het wordt nu steeds duidelijker dat het om balans gaat en de energie van de drie-eenheid. Er wordt heel veel aandacht besteed rondom het transformeren van ego naar liefde. Het Universele Bewuszijnssymbool wordt hoort bij deze Graad.

___________________________________________________

Nivo 3 Universele Eenheid omvat 2 Eenheidsymbolen, de Trialiteits- en Omniversele symbool. Nog meer educatieve filmen die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken. Weg zijn de tijden waarin verantwoordelijkheid geen plaats heeft in de initiaties. Universele Eenheid wijst beide kanten aan voor verantwoordelijkheid.

We gaan dieper in op ons energiesysteem. In de manual van dit niveau wordt er aandacht besteed aan onze chakra's. Ik leer het jou vanaf het eerste nivo. We behandelen de 3 bewustzijnsvormen. Niet te verwarren met de 5 bewustzijnsniveaus. De 3de nivo Universele Eenheid borduurt verder op alle basistechnieken vanuit SMDH nivo 3.

____________________________________________________

Nivo 4 Universele Eenheid Je ontving tijdens de 4de inwijding in Shambhala MDH alle 352 symbolen.

Ian en Marjo hebben mogen ervaren en hebben geconstateerd, dat de verouderde symbolen nu verweven zijn in de nieuwe symbolen. Deze zijn niet alleen krachtiger, maar ook een stuk gemakkelijker om mee te werken. In dit niveau ontvang je de symbolen, de Flower of completion & het Time symbool, die genezing brengen op spiritueel niveau.

We gaan dieper in op communicatie, zielsafspraken en zielsplinters. Voor alle graden geldt dat Universele Eenheid krachtiger is dan de SMDH.  

__________________________________________________

Nivo 5 Universele Eenheid
Het vijfde nivo is het meesterniveau in Universele Eenheid. In dit nivo ben je gemachtigd om afstemmingen te geven/verzorgen in alle 5 nivo's van U. Eenheid. Al zou het niet je intentie zijn om Universele Eenheid te instrueren, verbaas jezelf niet als je wel die aandrang hebt om deze te delen en te geven aan anderen.

Het bevat nog meer video's, inzichten en toegevoegde informatie, die laten zien waarom Germain gekozen heeft voor deze wijze van afstemming/opleiden. Er is een speciale extra afstemming geschreven voor dit 5e nivo.

Met dit nivo ontvang je alle acht Universele Eenheid symbolen. Tevens is het een dag van "hands on" werken/zien hoe men een healing voor jezelf, anderen en eventueel op grotere schaal kan geven. Er wordt aangereikt "hands on" hoe een afstemming te doen. We gaan 'droog' oefenen. Dit 5e nivo heeft meer te maken met het vertoeven en verblijven in het" bewust bewustzijnsniveau" en de sprong naar het Goddelijke bewustzijnsniveau. Bij dit nivo ontvang je de extra handreikingen voor Universele Eenheid Meesters.

Info of opgave voor de opleiding: bel 06-54 22 10 63 via het Contactformulier op deze website. Dit voorkomt een Spamverkeer. Dank voor de moeite.
 

 

 

 

Afbeelding invoegen terug naar pagina UNIVERSELE EENHEID

 

     

 

 

 

 

 

Nivo 1van Shambhala MDH maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen waardoor balans, rust en genezing ontstaat.

Het verschil met Usui Reiki is dat het minder tijd in beslag neemt. Als je Reiki mag vergelijken met een 50 Watt lamp, dan is Shambhala te vergelijken met 500 Watt. Je zou het ook "turbo Reiki” kunnen noemen.

Door deze kracht duurt een behandeling slechts 5 tot 10 minuten, omdat Shambhala op meerdere niveaus tegelijk werkt en met meer symbolen in vergelijking tot de Usui Reiki. Shambhala betekent ook vrijheid.

Intuďtief plaats je de handen op jouw lichaam of op het lichaam van de ontvanger en de energie zoekt zijn eigen weg in sneltempo.
De manual voor alle Nivo’s krijg je op de dag zelf, uitgereikt.

 

_____________________________________________________


Nivo 2van Shambhala MDH stelt je in staat op mentaal gebied een heling (energie) te sturen naar mensen of plaatsen die ver weg zijn.

Net als bij Reiki II kun je met Nivo II ook heling sturen naar het verleden.

Je ontvangt symbolen en je leert hoe je deze gebruiken moet om dit mogelijk te maken.

ReikiTweede Graad geďnitieerden genieten veel voordeel van de opgedane kennis met het werken met symbolen.

  

____________________________________________________ 

Nivo 3 van ShambhalaMDH omvat meer symbolen.

Je voelt dat de energie sterker is dan Nivo II en het staat je toe te beginnen met het geven van inwijdingen voor Shambhala Nivo I.

Je bent als het ware een aankomend ‘Master’ of aankomend meester van jezelf.   

  

 ________________________________________________________

Nivo 4 van Shambhala MDH is het meester Nivo c.q. de Mastergraad.

Als je dit Nivo bereikt, ben je bevoegd om cursussen en alle initiaties te geven.

Het is niet een verplichting om cursussen en initiaties te geven.

Je zou ook kunnen kiezen om meester te worden/zijn over je eigen leven en energie. 

 

 

 ___________________________________________________

Shambhala MDH eindigt bij Nivo 4

Shambhala Oneness / Eenheid gaat verder naar ongekende mogelijkheden.