Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 

Universele Eenheid (Shambhala Eenheid) brengt alle soorten healingen bij elkaar, ‘lift’ alles naar de hoogste frequentie en naar Eenheid. De afstemmingen zorgen dat je je ‘compleet’ voelt. De vrouwelijk (magnetische) energie wordt geactiveerd en smelt samen met de mannelijke (electrische) energie. Deze verbinding geeft het gevoel ‘heel’ te zijn en het brengt het lichaam in balans.
De opleiding Universele Eenheid is een eenmalige investering voor je algehele vitaliteit, lichaam en geest. 

TOOLS 
Het zijn tools die jou de mogelijkheid geven om dagelijks het meest haalbare uit jezelf te halen.
Jouw natuurlijk helend vermogen (ieder mens heeft dit) jouw lijfkracht wordt blijvend aan het werk gezet.
De tools zorgen dat de energiecentra en -banen geactiveerd worden zodat deze non stop aan het werk blijven. Lichamelijk ervaar je meer energie en je voelt je snel krachtiger. Universele Eenheid is de meest krachtigste, beschikbare tool om met de Universele Energie te werken. Deze energie evolueert elke nanoseconde, elk moment en jij 'lift' mee. 
Beide hersenhelften komen in balans en zorgen voor innerlijke rust.
 
Vitaliteit is een combinatie van gezonde voeding, beweging, voldoende slaap, omdenken en Universele Eenheid. Het is een cadeau voor het leven! 
 
UNIVERSELE EENHEID ENERGIE / SHAMBHALA MDH / USUI REIKI
Universele Eenheid heeft herkenbare elementen uit de Usui Reiki en Shambhala Multi Dimensionale Healing, ook wel Shambhala MDH genoemd. Ik spreek uit ervaring omdat ik Usui Reiki-cursussen geef en in het verleden jaren met liefde cursussen in SMDH. Universele Eenheid heeft principes en handelingen vanuit de Usui Reiki & alle ver gevorderde technieken-vrijheden van SMDH meegenomen naar een uniek systeem (eclectisch) van ongekende mogelijkheden met gebruik van de krachtigste Universele Energieën.
Vanaf 26 december 2017 is Universele Eenheid als naam gekozen i.p.v. Shambhala Eenheid. Scrol verder voor meer info hierover.
 
OPLEIDING
De opleiding kan door iedereen gevolgd worden en deze is door mij betaalbaar gesteld. Na de opleiding beschik je over de meest krachtigste Universele energie door je hierop af te stemmen. Hoe je dit precies doet, leer ik je tijdens de opleiding. Folder Universele Eenheid. Deze folder kun je ook down-loaden.
 
LESSTOF
De lesstof van Universele Eenheid geeft bredere inzichten. De energie is vele malen krachtiger dan Usui Reiki en SMDH, niet minder belangrijk, het is eenvoudig/snel in gebruik en voor iedereen toepasbaar.
Iedereen is uniek en daarom zijn de ervaringen verschillend, maar ook vele gemeenschappelijke. Voor Reikimasters , SMDHmasters en vele andere vormen van healing, is deze opleiding een extra krachtige tool voor eigen gebruik en om te doceren.

VIJF NIVO'S
De opleiding (5 nivo's) geef ik in 3 onafhankelijke dagen voor een totaalbedrag van € 370,00 inclusief materialen en certificaat.
De dagen zijn in samenspraak in te plannen. Ik adviseer minimaal een maand pauze tussen de 3 dagen.
Op de derde dag is de krachtigste afstemming en ook de Mastergraad die je toegang geeft om Universele Eenheid te doceren.
 
Maak een keuze voor meer inhoudelijke informatie:
 
Het ontstaan van Universele Eenheid......
 
Afstemming in Universele Eenheid......
 
De effecten & wat het mij kan geven......  
 
Reacties & ervaringen van cursisten......  
 
De verschillen tussen Universele Eenheid & Shambhala MDH......
 
Shambhala MDH......     
 
www.Universele-Eenheid-Energie.nl  
 
Vanaf 26 december 2017 hebben Ian Henderson en Marjo van Weenen mij toestemming gegeven om de naam te wijzigen in Universele Eenheid, voorheen Shambhala Eenheid.
De naam 'Universeel' komt meer tot zijn recht en draagt bij aan het geheel waarvoor het staat.
'Universeel' vertegenwoordigt alle vormen van healingen en brengt deze tot Eenheid.
Wat houdt deze naamsverandering in? Alles blijft hetzelfde, de oude certificaten blijven hun waarde behouden. Voor de Eenheid zou het mooi zijn als alle informatie en de nieuwe certificaten langzaam overgaan in Universele Eenheid.
Geef je les of wil je jouw oude certificaat inwisselen voor een andere met de nieuwe naam? Mijn cursisten kunnen tegen een kleine vergoeding een nieuwe ontvangen. 
 


Voor vragen of opgave: wil je a.u.b. het Contactformulier op de Homepagina invullen. Voor persoonlijk contact kun je mij bereiken op 06-54221063