Afbeelding invoegenUNIVERSELE EENHEIDAfbeelding invoegen 
 
De opleiding heeft 5 nivo’s

  • 5 nivo’s in 3 dagen € 370,00
  • 1 nivo per dag € 100,00  Op verzoek en op maat maakbaar
  • Online opleiding via Skype of FaceTime, totaal voor alle 5 nivo’s € 250,00
 
Afbeelding invoegen  3 hele dagen 10.00-16.00 uur
Het zijn 3 aparte dagen met minimaal 1 maand tussen de 3 dagen. Per dag worden 2 nivo’s doorlopen en voor elk krijg je 1 afstemming. Op de derde dag krijg je de krachtigste, afsluitende afstemming en het is de Mastergraad die je toegang geeft om Universele Eenheid te doceren.
Reiki- of SMDH-masters die leservaring hebben, kunnen na de 5de afstemming direct lesgeven. Heb je geen leservaring, dan krijg je altijd begeleiding om te starten. Je staat er niet alleen voor!
 
Afbeelding invoegen Per nivo 1 dag 10.00-16.00 uur
Op verzoek plan ik in overleg 5 data. De dagen zijn in overleg op maat te maken. Dit betekent dat wij samen invulling geven aan de opbouw van de dag. Samen kiezen wij de onderwerpen naast de thema’s die jij belangrijk vindt en waar je op dit moment interesse in hebt.
 
Afbeelding invoegen Online op een afgesproken tijdstip
Alle 4 nivo’s worden online via Skype of FaceTime begeleid. Dag en tijdstip worden in overleg gepland. Tijdens de online verbinding krijg je de afstemming in het nivo waarin jij wordt begeleid. Voor nivo 5 kom je 1x naar Apeldoorn. Op locatie wordt de krachtigste afstemming gegeven. Op deze dag leer je de praktische handelingen om op een verantwoorde manier een afstemming te geven. Dit vergt meer tijd/aandacht. Een afstemming is een belangrijk moment.
 
 
Heb een keuze kunnen maken of wil je persoonlijk contact?
 
Bel 06-54 22 10 63 (bij voorkeur na 18.00 uur)
 
Wil je s.v.p. het Contactformulier invullen als je informatie via de mail wilt ontvangen. Hiermee voorkom ik Spamverkeer. Dank voor de moeite.
 
 
Afbeelding invoegen
terug naar pagina UNIVERSELE EENHEID