Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

 
UNIVERSELE EENHEID (Shambhala Eenheid) heeft een verbinde- en samenvoegende functie.
Alle vormen van healingen komen als losse elementen bij elkaar en 'liften' naar de hoogste frequentie in Eenheid. De afstemmingen naar de hoogste frequentie bieden jou eclectisch te werken. Dualiteit verdwijnt.
 
Universele Eenheid heeft zijn oorsprong in Shambhala, in het verzonken Rijk van Lemurië en Atlantis duizenden jaren geleden.
Alle soorten healingen werken met Universele Energie, Kosmos energie of hoe jij het noemen wil in de verschillende frequenties. De verworven kennis, alles wat je geleerd hebt en nog gaat leren ben je nooit kwijt, het is je schatkist vol met informatie. Al het geleerde heeft jou gebracht wie je bent en nu kun je meer in je Lichtkracht staan.

Je voegt al je verworven kennis samen tot één geheel die goed voor je voelt en in je Lichtkracht zet. De verschillende healingen kun je blijven gebruiken en als docent les in geven, los van elkaar, naast elkaar of met Universele Eenheid in één vorm.
Je werkt met je handen, op afstand of met intenties. Nooit eerder is het zo gemakkelijk geweest. We waren immers gewend te denken binnen kaders en legden onszelf regels op. In Eenheid leven betekent vrij van dualiteit. Alle healingen samen tot Eenheid brengen, is alle kennis samenvoegen en naar een Hoger Plan tillen.

UNIVERSELE EENHEID ENERGIE is voortgekomen uit Shambhala MDH en Usui Reiki. Ben je Master Universele Eenheid dan is het automatisch dat de energie van Usui Reiki en Shambhala MDH in je energieveld zitten. Indien gewenst, werk je met alle drie vormen los van elkaar en samengevoegd is het Universele Eenheid. 

UNIVERSELE EENHEID werkt eclectisch. Eclectisch is afkomstig uit het Griekse woord ‘eklegein’, dat uitkiezen betekent. Eclectisch is het beste er uit kiezen en deze combineren tot een nieuw geheel vanuit de verschillende stijlen, stromingen, elementen, kenmerken van healingen plus de eigen respectvolle waarden en normen. 

Deze opleiding en de afstemmingen ‘liften’ jou mee in de krachtigste energie en geven jou extra technieken naast de vele oude vertrouwde vormen van healing. 
Ons eigen zelf helend vermogen, onze lijfkracht, wordt opnieuw geactiveerd in de hoogste frequentie.
 
Vind je energetisch zuiver zijn belangrijk? Bij aanmelding voor de opleiding Universele Eenheid bied ik je 25% korting op Pakket 1, 2 of 3 voor de energetische reiniging van mens dier en huis. (als het nodig is) Zie "Zuiveren"                                                                                                                                                                                                                         
                                                                                              

                                                              

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen