www.jayalanggeng.com

 

Uniek en tijdloos leder producten  & 10% steun aan projecten

o.l.v. mijn naamgenote Joan

Jaya Langgeng (JL)
Yogyakarta - IndonesiŽ: Uw nieuwe, unieke, handgemaakte lederen tas vindt u bij JL. Voor dagelijks gebruik, voor kantoor of voor bijzondere gelegenheden. In onze collectie vindt u voor ieder moment een passend lederen product.

Basis
Echt rundleer en vakmanschap zijn de basis van ieder product in de JL-collectie. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven dat ieder product dat ons atelier verlaat een lange levensduur heeft.
Duurzame grondstoffen
Uw tas maken wij met milieuvriendelijke grondstoffen en een goede sociale achtergrond voor onze medewerkers. Bovendien gaat 10% van de netto-omzet naar een van onze sociale projecten.
Bezoek
JL is gevestigd in Yogjakarta-Indonesie . Iedere dag bent u van harte welkom in ons atelier en onze winkel. Hier kunt u zien hoe vakmensen uw nieuwe handgemaakte tas maken. ĎContact' geeft u uitgebreid informatie over locatie en openingstijden.
1 dag
Wilt u uw favoriete model in een andere kleur en u bent in Yogyakarta? Binnen 1 werkdag maken wij uw tas (of de aanpassing) naar uw wens en leveren hem de volgende dag af bij uw hotel (indien passend in uw reisschema).

Vanuit een ander land
Bent u op dit moment niet in IndonesiŽ maar wilt u wel een tas kopen? Via de website kunt u de tassen  e.a. bestellen. 

Met 10% van de netto-omzet van JL worden diverse projecten ondersteund.Het opknappen van woningen na de aardbeving in Yogyakarta en waterleidingen t.b.v. van een waterarmgebied bijvoorbeeld zijn door de inzet en omzet van JL en diens medewerkers gerealiseerd.

Tijdens mijn eigen vakantie (2005) in Joyakarta heb ik de winkel van Joan en haar Indonesische man mogen bewonderen. Het was een bijzondere ervaring om alle handwerk te zien. De foto's van haar website laten je dat zien. Ik vind Joan Linthorst een bijzondere, liefdevolle vrouw met een groot hart. Met de 10% van de netto-omzet en de extra losse giften ondersteunt zij divere projecten, waaronder het kindertehuis. Hier weet je zeker, dat jouw gift direct op de plek komt. Via haar JL nieuwsbrief, die Joan per e-mail uit Jogyakarta verstuurd, houdt zij ons op de hoogte van de ontvangen giften en waar het geld voor gebruikt wordt. Elke Euro wordt hier goed besteed en er zijn GEEN tussenpersonen. Wilt u ook financieel ondersteunen? De JL nieuwsbrief voorziet je van alle informatie. Meld je aan via joanlint@indo.net.id   Binnenkort nieuw e-mailadres: joanlint@jayalanggeng.com 

Tassenparties

Wilt u een originele vrijgezellendag voor uw vriendin organiseren? Of zijn originele Sinterklaas- en Kerstcadeaus moeilijk te bedenken? Ieder jaar voor de feestdagen komt Joan naar Nederland om tassenparties te geven. Zij presenteert op de party oude en nieuwe modellen en zij vertelt over (nieuwe) projecten en/of ontwikkelingen binnen JL.

Reconstructie

De jaren beginnen te tonen in uw favoriete leren tas. Maar u kunt (en wilt) er geen afscheid van nemen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Wij maken graag een nieuwe versie. Stuur ons fotoís en afmetingen van uw tas (denk ook aan de indeling in de tas) en wij maken uw nieuwe (oude) rundlederen versie.


JAYA LANGGENG EN DE  KINDEREN VAN PRAYUANA

Afbeelding invoegenPagina TOPICS