Jassentechniek® = verwijderen van emotionele ‘lagen’

De Jassentechniek®-sessie is een behandelmethode die je in staat stelt om op een verantwoorde korte tijd een enorme hoeveelheid ballast (lees: schillen/jassen) los te laten. Zie het als het ontdoen, ‘ontpellen’ van alle schillen en lagen die je als ballast met je meedraagt.

Bij elke negatieve emotionele ervaring komt een laag/schil over je heen.

Ballast/jassen/schillen die je al vanuit je jeugd tot op de dag van vandaag met je mee hebt gedragen, worden bij je verwijderd. Ook ballast uit vorige levens kunnen jou in dit leven tot last zijn.

Het is niet belangrijk om er achter te komen of het uit een vorig leven(s) komt. Dat ballast je leven niet meer beheerst is het belangrijkste!

Denk bijvoorbeeld aan angsten, negatieve overtuigingen en -levenspatronen.

Mijn ervaring is dat alle ballast waar je bewust last van hebt, gekoppeld is aan negatieve emotie, pijn en ervaring. Als deze koppeling er niet zou zijn, is de drang/behoefte om van deze ballast af te komen, minder of niet aanwezig.

Het ervaren dat je ergens last van hebt, is bewustwording en de eerste stap.

Je gaat op zoek naar ‘hulp’ of een methode als je emotionele ballast bij je draagt en hier vanaf wilt komen.

Soms ben je zelf niet bewust van het feit dat je negatieve emoties bij je draagt. Het is verweven in je dagelijks leven. Je draagt het jaren met je mee alsof het bij je hoort. Totdat er iemand op je pad komt die jou hierop wijst of dat je een artikel leest (bijvoorbeeld dit artikel) dat jou aan het denken zet. Emotionele ballast kan jouw leven overheersen. Het ‘gebukt gaan’ door het leven is een gezegde dat hier zeker op slaat.

De Jassentechniek® geeft uitstekende resultaten bij burn-out symptomen, angsten, spanning, stress, onverwerkte trauma’s, vermoeidheid, futloos en een groot aantal fysieke klachten. Raadpleeg bij klachten altijd eerst jouw huisarts.

Iedereen draagt ‘jassen’ met zich mee.

Bij de één zijn de schillen/jassen wat dikker dan bij de ander.

Soms voelt het als een strakke sok om je lijf. Dit kun je tijdens de sessie, bij het uitrekken van 1 ‘jas’ ervaren. Dit laat ik je bewust ervaren.

Alleen de jassen of delen ervan die een negatieve lading hebben, worden verwijderd. Daar waar je last van hebt en je er dus bewust van bent, dat is het eerste dat je ervaart als het verwijderd is. Direct voelbare ontspanning in je lijf en in je hoofd tot zelfs het ‘lichter’ aanvoelen van je schouders.

Jassentechniek® en jouw inzet zorgen voor een blijvende optimale resultaat!

Je leert verschillende transformatie- en visualisatie technieken. Deze technieken heb je nodig om met resterende celherinneringen om te kunnen gaan en deze uiteindelijk bij je vandaan te houden.

Het is belangrijk om inzicht te krijgen in beperkende gedachten, angsten en verbindingen etc. die wij allen in dit leven onbewust of bewust opgebouwd hebben en in stand houden. En in vele gevallen ook bewust of onbewust door anderen op jou geprojecteerd. Inzicht geeft bewustwording.

Bewustwording, ballast loslaten en daarna meegaan met de Flow van het leven.

We kunnen het leven opnieuw, in het heden en in de toekomst, op een positieve manier herinstalleren!

jassentechniek2

Door ons niet langer tegen het verleden of de toekomst te verzetten, kunnen we leven in het NU.

De Jassentechniek® is ontwikkeld door Hans de Waard.

Door: Joan Tjioe

Bron:  www.joans-flow.nl

De behandeling die zij geeft bestaan uit 2 sessies. Het eerste consult (2-3 uur) bestaat uit een vraaggesprek, een anamnese en daarna trek zij de ‘jassen’ uit.

Ze bespreekt de nazorg en geef je enkele tips en hoe je d.m.v. simpele visualisaties in de flow kunt blijven. Jouw eigen inbreng is zeer belangrijk.

Na afloop van het eerste consult maken we een tweede afspraak.

Deze vind je onderaan op mijn website www.joans-flow.nl

 
=======================================================================================================================

                                                                                      

SOUL BODY FUSION® – Versmelting van ziel en lichaam                                              Geplaatst vrijdag 11 juli 2014

 

Versmelting van ziel en lichaam, het ontbrekende stuk voor healing en meer. 

Na mystieke reizen naar krachtplekken met activaties in Nepal (element aarde), Peru (element water), Tanzania (element vuur) plus Malta (element lucht) en een ontmoeting met een oeroude Atlantische godin in Malta, is SBF geboren.

Jonette Crowley is geen gewoon spiritueel wezen. Zij is een wijze grootmoeder in een jeugdig personage. Een onconventionele Sjamaan, die geen leerling is van enige specifieke inheemse richting of cultuur. Hierdoor wordt zij niet beperkt door rituelen en geloofssystemen.

Jonette gaat altijd op zoek naar wat werkt met een minimum aan regels. Met als uiteindelijke doel, te helpen bij de transformatie van het menselijk bestaan door het onderzoeken en creëeren van wegen naar hoger bewustzijn.
Net zoals onze cellen moeten worden voorbereid om meer van onze hogerdimensionale essentie te kunnen integreren, zo moet ook Moeder Aarde gezuiverd en voorbereid worden op haar veranderingen.
Achteraf na de activaties op de 4 krachtplekken ontdekte Jonette dat dit de voorwaarde waren voor Soul Body Fusion.

‘Alles wat de ziel doet, vertaalt zich naar een proces in het lichaam. Je kunt letterlijk geen lichaam hebben zonder ziel, dat is het vergeten wonder. Ieder van ons is een vleesgeworden ziel’, dit waren woorden van Deepak Chopra.
Wanneer wij bewust onze ziel aanroepen om definitief met ons lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen onze cellen.

Soul Body Fusion® zet het lichaam op cellulaire niveau weer op 1 lijn met de hoogst mogelijke geest of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten.
En het zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren.
Er zijn 3 fundamentele redenen waarom het werkt:
1. het is natuurlijk
2. het maakt gebruik van de magie van intenties 3. het is gebaseerd op het principe van resonantie

Soul Body Fusion kun je op jezelf beoefenen, met z’n tweeën en met groepen.
Op www.SoulBodyFusion.com staan video’s waarin Jonette uitleg geeft over SBF en je ziet haar aan het werk met SBF.
Op www.soulbodyfusion.nl staan o.a. de adressen van de SBF facilitators in Nederland, waarop je ook mijn naam in Apeldoorn ziet staan.

Met het boek in de hand, kun je de stappen van Soul Body Fusion® beoefenen.
Het is eenvoudig en er zijn geen regels.
Uit ervaringen van cursisten en mijn eigen ervaring, heeft een persoonlijk uitleg veel meer waarde. Je ondergaat gelijk een stukje praktijk en tegelijkertijd kun je vragen stellen en je ervaringen delen.

Door: Joan Tjioe

 
Wil je Soul Body Fusion® ‘live’ bij mij ervaren, kijk voor meer informatie op mijn website
www.joans-flow.nl

 
=======================================================================================================================Shambhala Eenheid: ‘ de Reiki van NU’

 

Redactieon 23 juni 2014 — Reageer

De vertaling van Shambhala is Vrijheid.

 

Shambhala Eenheid betekent met alle vrijheid (zonder beperkingen) terug naar Eenheid.

De oorsprong van Reiki werd herontdekt door Mikao Usui rond het jaar 1921. Deze prachtige vorm van energieoverdracht wordt nog dagelijks door velen beoefend en geïnstrueerd.

 

Shambhala MDH, volgt Reiki op. John Armitage had deze vorm van energiewerk van St. Germain doorgekregen (1998). Het werkt vrijer en borduurt door op de basis van Reiki.

Ook deze vorm wordt nog dagelijks door velen beoefend en doorgegeven.
Shambhala Eenheid volgt SMDH en Reiki op.

 

We leven in een tijdsperiode dat veranderingen in een grote versnelling gaan (The Flow)
De huidige beschikbare zuivere energie is enorm KRACHTIG en het heeft de hoogste trillingsfrequentie.
Het is voor iedereen beschikbaar, maar je moet je daarop afstemmen. Deze krachtige energie zorgt dat de mensheid bewuster wordt en meer verlangt naar Eenheid.
Om de weg terug naar Eenheid te vinden, is bewust worden van onze eigen Oerkracht en het inzetten hiervan nodig. We zijn een deel van het geheel, een kopietje van de Bron, God of hoe jij het noemen wilt.

 

Shambhala Eenheid (2009) is herboren! Ooit was dit al op Atlantis aanwezig. St. Germain gaf deze zuivere, krachtige, vrije vorm van energiewerk door aan Ian Henderson en Marjo van Weenen. Shambhala Eenheid is het vervolg op SMDH en Reiki, die nog steeds als basis functioneren.

 

Ik noem Shambhala Eenheid ‘Reiki van NU’, de Reiki van deze tijd!
Het is tijd voor een collectieve bewustzijnstransformatie. Van ego-gericht bewustzijn naar het uiteindelijk Goddelijk-bewustzijn. Tijdens de opleiding wordt hier veel aandacht aan besteed. Je wordt bewuster van jezelf, van je omgeving en hoe je in het leven staat.
Dat wat je wilt, kun je scheppen, creëren en mogelijk maken (manifesteren)
Je bent immers een deel, een kopietje van de Bron.
Het werken met ons Hogere Zelf wordt zo normaal als eten en drinken.
Je leert op een vrije, onvoorwaardelijke, liefdevolle manier, zonder beperkingen te werken met deze zeer krachtige Universele Energie.

 

Eenheid betekent ook in balans zijn. Bij de afstemming wordt naast het Christus-bewustzijn ook de Goddelijke vrouwelijke energie geactiveerd. Hierdoor is de balans in onszelf geoptimaliseerd. Onze vrouwelijke- is net zo belangrijk als onze mannelijke energie.
Eenheid begint eerst in onszelf om het uiteindelijk te doorleven en buiten onszelf uit te dragen.

 

De Lemniscaat, het symbool van Shambhala Eenheid, speelt een grote rol tijdens de afstemmingen.
Bij elke afstemming hoort en gebruiken we een of meerdere specifieke Lemniscaat symbolen.
Intussen zijn we ons bewust, dat het niet noodzakelijk is om gericht met de symbolen te werken.
Vanuit onvoorwaardelijke liefde, zonder ego, werken we vanuit ons hart met intenties.
We laten ons geen beperkingen opleggen. Vrijheid naar Eenheid.

 

Behalve de krachten van de 8 Shambhala Eenheid symbolen, zitten alle Reiki-en SMDH symbolen er in verwerkt.

• Shambhala Eenheid (Reiki van NU) is op dit moment de krachtigste Universele Energie
• Via intenties door jezelf op elk moment aan te passen aan de huidige trillingsfrequentie
• De Universele Energie activeert liefdevol jouw zelfgenezend vermogen
• Zeer korte behandeltijd, door de enorme kracht
• Je handen zijn een van je instrumenten om de energie door te geven
• Het is voor mens, dier, plant, mineraal en andere mogelijkheden
• Werken vanuit intuïtie, vanuit het hart, zonder beperkingen, zonder strakke regels
• Gericht werken met je Hogere Zelf en gericht werken via intenties
• In balans zijn doordat ook jouw vrouwelijke energie wordt geactiveerd
• Het vrouwelijke (zilver) en het mannelijke (goud) smelten in jou samen tot eenheid
• Bewust worden van je creatieve scheppende vermogen zonder ego gericht bezig te zijn
• Bewust worden dat het zeer belangrijk is om energetisch zuiver te zijn en te blijven
• Scheppen, creëren en manifesteren zijn de mogelijkheden! (met de nederigheid, dat alleen de Bron Alleswetend is)
• Heb je al Reiki of SMDH, dan is het een prachtige basis om je energie frequentie te verhogen
• Het is niet noodzakelijk om eerst Reiki of SMDH te hebben

 

Dit zijn allemaal belangrijke redenen waarom je voor Shambhala Eenheid zou willen kiezen.
Waarom zou je met minder genoegen nemen?

 

Door: Joan Tjioe

Joan Tjioe verzorgd opleidingen Shambhala, zie haar website: https://www.joans-flow.nl/

 

De opleiding is verdeeld in 5 nivo's.

De 5de nivo is vergelijkbaar met 100% kracht, het Meester zijn in je eigen kracht/leven.

In eerste instantie doe je dit jezelf cadeau. De energie gebruik je voor jezelf of je kiest ervoor om tijdens een behandeling Shambhala Eenheid energie aan een ander door te geven.

En ligt het in de lijn van jouw wensen, dan kun je na de 5de nivo als Master deze opleiding aan anderen doorgeven.

 

Keuze mogelijkheden:

> Elk Nivo (1 t/m 5)  € 100,00 inclusief lunch, materialen PDF, video’s, certificaat en voldoende persoonlijke

    aandacht. (Dagopleiding van 11.00-17.00 uur)

> 2 Nivo’s op 1 dag € 135,00 (9.30-16.30 uur) Zie uitleg pagina "Kortere SE opleiding”

Geef je uiterlijk 14 dagen voor de opleidingsdag op, zodat je tijd genoeg hebt om de materialen te lezen en de video’s te bekijken. Dit is jouw voorbereiding.