Touch of Matrix therapeut in opleiding moet voor het examen behandelverslagen maken
 Wil jij mij helpen in ruil voor een TOM behandeling?
 
Touch of Matrix werkt in het Kwantumveld waar alles uit energie en informatie bestaat. Einstein zei het al, alles is energie!
Jouw lichaam is de beste therapeut! De TOM therapeut is de facilitator.
 
TOM vergelijkt ons lichaam met de harde schijf van onze computer. Wij moeten de harde schijf regelmatig opschonen zodat hij sneller werkt en ruimte krijgt voor nieuwe informatie. 
Onbewust slaan we alles op onze 'persoonlijke harde schijf' (lichaam) op en dragen alle oude informatie bewust en onbewust ons leven lang mee. 
Een TOM behandeling helpt oude en niet helende informatie te verwijderen en voegt onvoorwaardelijke Liefde toe.
 
Doordat TOM in het Veld werkt, zijn de mogelijkheden direct merkbaar en het lichaam reageert hierop door bewegingen. Je merkt tijdens de behandeling dat 'oude informatie' verwijderd wordt. Jouw lichaam doet dit zelf. De TOM therapeut faciliteert de sessie.
 
Ik ben op een bijzondere manier naar Touch of Matrix geleid. Nu weet ik waarom TOM bij mij past. Net als Universele Eenheid heeft TOM nagenoeg gelijke hoge Boviswaarde. Alles heeft een energiewaarde en deze geldt ook voor opleidingen. De snelheid en de kracht van Universele Eenheid is te vergelijken met Touch of Matrix. Daarom spreekt TOM mij aan, een mooie combinatie met Universele Eenheid!
 
Wil jij ervaren wat een TOM behandeling voor jou kan doen?
Omdat ik in opleiding ben, zijn er geen kosten hieraan verbonden.
Graag aanmelden via het Contactformulier op https://www.Joans-Flow.eu 
Na aanmelding ontvang je het Intake formulier.
Alvast dank en tot ziens,
Joan
Afbeelding invoegen