Reiki-cursussen              

Eerstegraadscursus € 100,00
D
eze cursus geef ik nu in 1 dag, meestal op vrijdag of zaterdag. Uiteraard is de dag altijd bespreekbaar.

Ik start om 10.00 uur en afhankelijk van de vragen c.q. groepsgrootte eindigen wij om 17.00 uur. De groep is niet groter zijn dan 6 cursisten.

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij mij centraal. Ik zal ruimte geven voor vragen die je niet in de groep bespreekbaar wilt maken. Je krijgt een syllabus, die je gebruiken kan als naslagwerk.

Verdeeld over de dag ontvang je 4 inwijdingen. Het is belangrijk dat er tussen de inwijdingen ruimte geschept wordt, zodat de energieŽn de tijd krijgen om te integreren.

De lesstof, vragen en oefeningen worden met de groep doorgenomen. Een certificaat wordt uitgereikt.

 
 
Tweedegraadscursus € 150,00 
Totaal € 200,00 voor Reiki 1 & 2 als je direct beide dagen boekt.
Dit vindt plaats op één dag, omdat je één inwijding ontvangt . Heb je een speciale dag in gedachten, dan kan in overleg veel.

Heb je behoefte om deze dag alleen door te brengen of misschien met je partner c.q. vriend(in) dan is dit ook bespreekbaar. Wil je in het bijzijn van elkaar de inwijding ontvangen, dan is dit mogelijk, als beiden dit goed vinden. (idee voor een echtpaar of een stel)

Je mag de Tweede Graad ontvangen, mits je alle 4 inwijdingen van de Eerste Graad gehad hebt.

Het is voor mij belangrijk dat je met een bijzonder gevoel terug kan kijken naar deze speciale dag/gebeurtenis.

Je maakt kennis met de drie symbolen en je leert het tekenen. Daarna leer je hoe je op afstand Reiki sturen kunt naar je verleden, maar ook naar een ander persoon. Afstand en tijd spelen geen rol. Uiteraard maak je kennis met de ethiek, die bij afstandsbehandelingen naar een ander, een belangrijke rol speelt. Jouw empathische vermogen (meevoelen op een dieper niveau) zal groeien. Je zult begrijpen dat je in het Ďnuí toegang kan krijgen tot het verleden, heden en toekomst. Een certificaat krijg je aan het einde van de dag

 
 
Derdegraad Ė Reikimaster € 500,00 incl. de begeleiding om Reiki klassen te geven
Als je overweegt om Reikimaster te worden, zal je dit niet al te licht moeten opvatten. Je motivatie en redenen om Reikimaster te worden zijn belangrijk. Je toewijding zal "groots" moeten zijn, daarnaast is het belangrijk, dat je een behoorlijke levenservaring achter de rug hebt. Hopelijk heb je genoeg geleerd op jouw eigen innerlijke reis om zo de valkuilen te herkennen en anderen te helpen ze te zien. Je moet immers alle vragen kunnen beantwoorden, de leerlingen goed kunnen begeleiden en alle bijkomende administratie kunnen verrichten. Een en ander heeft veel weg van iemand die in de leer gaat bij een bekwame persoon. Ik zou bijna zeggen dat het een roeping is en dat je dit met alle liefde moet uitvoeren. Ik ben ervan overtuigd dat er verschillende iden leven en zo verschillende maatstaven. Dit is vaak een persoonlijke beslissing van de Reikimaster die jou hierop gaat voorbereiden. Een certificaat wordt uitgereikt.
 
Derdegraad  - voor eigen gebruik € 250,00 
Alle mogelijkheden die een Reikimaster ontvangt, inclusief de Universele kracht, maar voor eigen gebruik. Hiervoor is een begeleiding tot het Reikimasterschap niet nodig. Je hoeft niet te weten hoe je een inwijding geeft en de adviezen om een klasje te begeleiden.
Ook voor dit deel zal je een certificaat krijgen, maar je bent geen Reikimaster die inwijdingen geeft.

FOLDER USUI REIKI     Download de Reiki-folder voorzijde   Download Reiki-folder achterkant

 

 

 

 
 
Informatie & opgave via het contactformulier om spam berichten te voorkomen.

Afbeelding invoegen
Manual Reiki Eerste Graad 
Afbeelding invoegen
 Manual Reiki Tweede Graad

Voor persoonlijk contact kun je mij altijd bellen via 06-54 22 10 63
 
 Afbeelding invoegen