Hoe kies ik mijn Reikimaster uit

In het al gemeen kies je een Reikimaster uit op aanraden van vrienden. Dit is meestal een betrouwbare manier, maar je moet niet vergeten dat een vriend(in) andere behoeften en overtuigingen kan hebben. Ook via de verschillende zoekmachine's en websites kun je jouw Reikimaster uitzoeken. Bekijk de verschillende websites en sla een site op die jou aantrekt. Hoge bedragen voor een Reiki-cursus geven per definitie niet aan dat je bij een goede Reikimaster bent. 'Goede wijn behoeft geen krans of een gouden randje'. 
 
Het is ook mogelijk, dat je door je eigen levenpad op de juiste tijd en plaats met de juiste persoon in contact komt of in contact wordt gebracht. Zoals het op vele spirituele wegen het geval is, zal iemand die Reiki wil leren dit soort ‘toevalligheden’ (Synchroniciteit) meermalen meemaken.
 
Maak gebruik van je intuďtie. Ben je niet zeker van je keuze, maak vrijblijvend een afspraak met een Reikimaster. Stel al je vragen en laat zijn/haar antwoorden meewegen in jouw keuze.
 

Ook zijn/haar levensovertuiging kan bepalend zijn voor de vertrouwensband die groeien moet. Je moet vanaf het eerste contact op je gemak bij hem of haar voelen.

Het is belangrijk om de verschillen in benadering en de verschillende stromingen van Reiki te onderzoeken, voordat je aan een cursus begint. Deze verschillen kun je laten uitleggen door een gesprek aan te gaan met een Reikimaster of door Reiki boeken te lezen.
 
Mijn visie en advies is: Kies met heel je hart en niet met je hoofd.
Wees bewust van je keuze, laat je intuďtie en gevoel bepalend zijn en sta dan achter jouw keuze.
Als het blijkt dat je achteraf niet de juiste keuze gemaakt hebt, ga ik ervan uit dat deze ervaring voor jou ‘nodig’ was. Een van de vele lessen uit je leven.
Het is zeker jammer, kom voor jezelf op, blijf niet te lang stilstaan bij deze ervaring en zoek een andere Reikimaster uit, als je besloten hebt om verder te gaan.
 
Ik hoop dat mijn aanreikingen jou geholpen hebben om je keuze te maken.
Succes en geniet van de Reiki!
 
 
 
 
bel 06-54221063
 
Afbeelding invoegen