Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

 
Traditionele Usui Reiki
 
Vandaag 15 oktober 2018 heb ik besloten geen Usui Reiki cursussen meer te geven.

 

Met liefde, respect en dankbaarheid kijk ik terug in de tijd en toen ik ingewijd werd voor Reiki Eerste graad en later tot Reikimaster.

Vanaf 1997 heb ik met plezier de Reiki-cursussen gegeven en Reiki-masters opgeleid en begeleid. Mijn dank gaat naar alle Reiki cursisten, die mij als Reiki-master hebben uitgekozen. Voor vragen over Reiki blijf ik voor jullie bereikbaar, schroom niet om je vragen te stellen of om mij te bellen. Kennis raak je immers nooit kwijt.

 

Mijn opleiding tot therapeut Touch of Matrix heeft nu mijn aandacht naast de opleidingen Universele Eenheid.

Voor wie het interessant vindt, Universele Eenheid en Touch of Matrix hebben nagenoeg gelijke Bovis-waarden. Alles heeft een energiewaarde en deze gelden ook voor opleidingen.

 

Tussen de bedrijven door schrijf ik modules voor een nieuwe opleiding.

Wat je in de opleiding krijgt is energetische kennis. Deze kennis is de basis is bij alle werkzaamheden met energie, zoals healen, testen, scannen, afstemmen en verwijderen van oude informatie die niet helend zijn enz.

Praktijkgerichte tools waarmee je met elkaar oefent en nog veel meer. Al mijn vergaarde kennis is verweven in de modules.

 

Lieve groet, Joan

 

==========================================================================


Reiki is een helingsmethode die bij zelfhulp, in particuliere praktijken, in ziekenhuizen en in combinatie met vele andere therapieën wordt toegepast.

Reiki helpt mensen om weer ‘heel’ te worden voor meer gezond en vitaliteit.
Door de vier inwijdingen te ontvangen, krijg je meer energie ter beschikking. Het effect is dat je blijvend meer energie ontvangt. Maar eerst is een inwijding nodig om de maximale Universele Energie toe te laten.
Daarna, door ergens je handen op te leggen, kun je de energie extra laten stromen naar jezelf en naar een ander persoon. Eigenlijk wordt de zelfheler in je wakker gemaakt.
Deze toepassing wordt in de hele wereld gepraktiseerd. Als heling/therapie vormt Reiki geen enkele bedreiging voor de autoriteit van de traditionele geneeskunde. Het helpt de zieke persoon om zichzelf van binnenuit te helen, ongeacht de symptomen.

 

Het is wonderbaarlijk, dat er heling kan plaatsvinden zonder dat de heler of de ontvanger ook maar iets hoeft af te weten van de oorzaak of de aard van de kwaal.
Wat er zo opmerkelijk is aan Reiki: Het is eenvoudig, praktisch, heeft vele toepassingsmogelijkheden (zie toelichting) en een ieder die het wil, kan het leren. Ik heb mijn prijzen aangepast, dit is mijn deel en jij hebt de keuze.

Reiki werkt altijd, ook als je er niet in gelooft of begrijpt. Eigenlijk gaat het boven het begripsniveau uit.
Jong en oud, arm en rijk, met- of zonder geloofsovertuiging, niemand uitgesloten. Reiki is niet verbonden met een religie of religieuze praktijk. Iedereen die een Reikicursus heeft gehad en de inwijdingen van een Reikimaster ontvangen heeft, kan het toepassen.

 

Reiki is een manier om ons weer terug naar de basis te brengen, om ons weer in contact te brengen met wie we werkelijk zijn. Het is een manier om de muur af te breken, die ons ervan weerhoudt de eenheid met de Universele Bron en de ziel te ervaren. Het opent een deur naar een ander bewustzijn en de afweging wat nu echt belangrijk is.
Wij beginnen in te zien, dat onze angsten en het geloof in onze beperkingen waren, die de muur aanvankelijk hadden opgebouwd. Reiki is dus een weg, die ons opnieuw in verbinding kan stellen met waar we vandaan komen. Het is de weg naar huis. Onze eigen ziel bepaalt wat eerst geheeld moet worden en de snelheid van heling. Onze ego of andermans ego staat hier geheel los van!

In de 'Oorsprong van Reiki' lees je de geschiedenis, het ontstaan van Usui Reiki.


 

Reiki mag niet gebruikt worden als vervanging voor een professionele medische behandeling. Voor alle gevallen waarin de klachten onbekend zijn en een medische diagnose nodig is, dient de cliënt naar een dokter te gaan.

 

Voor informatie of opgave: S.v.p. vul het CONTACT-formulier volledig in zodat ik je kan bereiken.
Hiermee voorkom ik veel Spamverkeer. Dank voor de moeite.


FOLDER USUI REIKI stuur ik je op aanvraag digitaal toe.

 

Afbeelding invoegen