Afbeelding invoegen
   

Waarom Jassentechniek®, Shambhala Oneness, Usui Reiki en Soul Body Fusion®

Usui Reiki behoort tot een van de mooie basistechnieken om aan jezelf te werken. Jouw innerlijk zelfgenezend systeem wordt geactiveerd.
 
Reiki werkt zonder ego, omdat deze liefdevolle Universele energie een eigen denkwijze heeft. Omdat Reiki tot de oude energieŽn behoort, is deze vorm van 'aan jezelf werken' door de jaren heen bij velen bekend geraakt. En deze bekendheid zorgt voor een lage drempel. De stap om Reiki te doen is in de meeste omgevingen meer geaccepteerd geraakt. Het behoort tot de oude energieŽn omdat het door Mikao Usui vele jaren geleden aan de mensheid is doorgegeven.
 
Shambhala Oneness / Eenheid is de opvolger van Shambhala Multi Dimensionale Healing (SMDH) Lees: 'Kennismaking met Shambhala Oneness / Eenheid (2009)'
Ook SMDH is een mooie manier om aan jouw basis te werken en net als Reiki wordt jouw zelfgenezend systeem geactiveerd.
 
Nu geef ik al een aantal jaren de opleiding Shambhala Eenheid in 5 graden.
Naast de mannelijke-, wordt ook de vrouwelijke energie in ons systeem geactiveerd. Hierdoor kom je meer in balans en behoort deze krachtige Universele energie tot de nieuwe tijd.
Ook de vorm van educatie vind ik liefdevoller, omdat je bewust werkt met intentie en vanuit je hart. Daarnaast is Shambhala Eenheid krachtiger dan SMDH.
 
Omdat ik met liefde SMDH jaren heb geÔnstrueerd, laat ik uit respect de uitleg over de SMDH op mijn website staan. Om het verschil tussen SMDH en Shambhala Eenheid duidelijker te maken, heb ik een extra pagina uitgeweid om de verschillen in kaart te brengen.
 
Jassentechniek® is een cadeau puur voor jezelf. Reiki, SMDH en Shambhala Eenheid werken van binnenuit aan jouw zelfgenezend systeem, doordat deze geactiveerd wordt.
Ik zie de Jassentechniek® als een cadeau voor jezelf, omdat deze therapie al jouw emotionele ballast op een snelle, korte maar liefdevolle manier opruimt.
Je werkt van 'buiten af'aan jezelf, omdat alle emotionele negatieve 'jassen' worden uitgetrokken. De 'jasjes' worden een voor een, laag voor laag afgehaald. Je wordt 'ontpelt'.
 
Tot op dit moment is dit de snelste mogelijkheid om al jouw negatieve ballast kwijt te raken. Ook dit systeem werkt met intenties en transformaties.
 
Een citaat uit het boek van Ute Kretzschmar: "De ziel in de meesterjaren 2012Ē
Je bent de schepper van je eigen werkelijkheid, van je eigen leven. Je schept met elke gedachte, elke visualisatie en elke overtuiging. Je schept met alle gevoelens, passie, vreugde en zorgen die je er op nahoud en dit werkt allemaal door in je leven. 
 
Soul Body Fusion®, de laagdrempelige manier van werken met de Universele Energie heeft mij het meest aangetrokken. Je zit tegenover elkaar of je visualieer op afstand de verbinding met de handen en je zet de inenties uit. Klaar! Ik merk dat deze simpele manier voor kinderen gemakkelijk is over te nemen. Ook voor volwassenen voor wie het lezen van de materialen een reden is om het niet te doen.

Shambhala Eenheid, Reiki, Jassentechniek® en Soul Body Fusion® bijelkaar vullen elkaar aan en zijn samen een mooi geheel.

Ik hoop dat je net zo enthousiast wordt als ik.
 
Hartelijke groeten en misschien tot ziens,
Joan